Кошарка Кошарка/Вести

Radonjić: Uz navijače do dobrog starta

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Prvi meč polufinala domaće Superlige protiv Mega Leksa u petak od 19 časova. Trener Crveno-belih Dejan Radonjić očekuje teške mečeve sa dobro poznatim rivalom, ali i veliku podršku sa tribina dvorane “Aleksandar Nikolić”.

Nakon ubedljivih nastupa u grupi, košarkaše Crvene zvezde Telekom u petak očekuje prva utakmica plej ofa Superlige, protiv starog poznanika ove sezone, ekipe Mega Leksa.

Crveno-beli su do sada odigrali pet utakica u takmičarskoj 2015-2016 sa ekipom iz Sremske Mitrovice, ali će novi duel u domaćem prvenstvu imati novi takmičarski značaj, nakon mečeva u finalu ABA lige.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić očekuje još veća iskušenja, nego u duelima za regionalnu titulu:

„Ekipa Mega Leksa ima fantastičnu sezonu, sjajne rezultate i osvojen trofej. Dobro se znamo, igrali smo i finale ABA lige, u međuvremenu su i ojačali sastav, stigli su im novi igrači, čime su podigli kvalitet tima. Dobili su na iskustvu u spoljnoj liniji tima, uz talentovane igrače, čeka nas još teža serija nego u finau ABA lige. Svesni smo svih činjenica o kvalitetu Mega Leksa, i moramo da budemo jako, jako dobri u prvoj utakmici, koja nam je u prvom planu i samo smo na nju skoncentrisani”

Trofejni trener Crvene zvezde Telekom ističe još jedan detalj, a to je podrška publike, koja je neophodna u ovom vrlo važnom meču za crveno-bele

„Nije potrebno da ističem koliko nam podrška navijača na tribinama znači. Zato pozivam sve naše pristalice da dođu u petak u dvoranu „Aleksandar Nikolić”, ispune tribine, i pomognu nam da dođemo do trijumfa jer nam je njihovo prisustvo jako važno”, rekao je Radonjić.

Karte za prvi polufinalni meč plej ofa Superlige, prodaju se od četvrtka u 10 časova u svim poslovnicama Eventima, a na dan utakmice i na blagajni dvorane „Aleksandar Nikolić” od 15 časova, pa do početka utakmice.

Cene karata su nepromenjene:

Tribine 400 dinara, Parter – 600 dinara, Plava loža 800, Bela loža – 800, Loža 1000, dok za sedište pored terena treba izdvojiti 5000 dinara.

Utakmica Crvena zvezda Telekom – Mega Leks igra se u petak od 19 časova, drugi meč u seriji na programu je u nedelju od 20 sati u dvorani “Pinki” u Sremskoj Mitrovici.

Скочи на траку са алаткама