Кошарка Кошарка/Вести

Termini odigravanja Top 8 faze

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde Telekom već u utorak započinju četvrtfinalne mečeve u Moskvi protiv CSKA

Srpski šampion napravio je izuzetan podvig plasmanom među 8 najboljih evropskih timova, a poslednji korak pred Fajnal for u Berlinu biće, čini se, i najteži.

Na megdan četi Dejana Radonjića izlazi gigant evropske košarke, ekipa koja je među najvećim favoritima za osvajanje ovosezonske Evrolige, moskovski CSKA.

Ekipa koju predvodi Dimitris Itudis na prvom mestu okončala je Top 16 fazu, a prvi igrači ruskog tima su svakako Miloš Teodosić i bivši član San Antonio Sparsa, Nando De Kolo.

Crveno-belima preostaje da se nakon meča sa Cedevitom koji je večeras na programu od 19 sati, dobro spreme i pokušaju da hrabrom i taktičkom igrom pokušaju da savladaju Moskovljane.

Prva dva susreta igraju se u utorak 12. aprila i četvrtak 14. aprila u “Megasport areni” u Moskvi, oba sa početkom od 20 časova po lokalnom, odnosno 19 sati po našem vremenu.

Nakon prva dva meča u Rusiji, serija se seli u Beograd u ponedeljak 18. aprila sa početkom od 20:45 časova i sredu od 20 sati po našem vremenu. Ukoliko posle tih mečeva bude nerešeno, peta utakmica će se igrati u Moskvi 26. aprila.

Скочи на траку са алаткама