Кошарка Кошарка/Вести

Organizacija na višem nivou, juniori idu na titulu!

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

U susret “Adidas Next generation” turniru “Marko Ivković”, KK Crvena zvezda je organizovala konferenciju za novinare na kojoj su govorili direktor Marketing tima crveno-belih, predstavnkik TV Arena sport, a potom i selektor ekipe i kapiten juniorskog tima crveno-belih.
Pred sam početak konferencije svim prisutnima u sali hotela “Crowne plaza”obratio se PR KK Crvena zvezda Telekom, Igor Vujičin, koji se zahvalio pre svih Gradskom sekreterijatu za sport grada Beograda i strateškom partneru Evroligi na saradnji prilikom organizacije “Adidas Next generation” turnira koji nosi ime “Marko Ivkovic”.
Potom je reč dobio direktor Marketing tima KK Crvena zvezda Telekom, Filip Sunturlić koji je izjavio da je izuzetno zadovoljan organizacijom turnira, jer je ove godine podignut na mnogo viši nivo i jedna od bitnijih promena jeste i uvođenje direktnog prenosa koji je omogućila Arena sport:
“Okupili smo se da Vam prezentujemo kako ćemo da realizujemo turnir, u organizaciji KK Crvena zvezda Telekom. Izuzetno važan turnir za promociju mladih igrača. Medijski je ispraćen, što je važno za sve igrače jer će oni jednog dana biti članovi svojih reprezentativnih selekcija i timova. 96 mladih igrača, 8 klubova iz 5 država, na prvom mestu Srbija, zatim Crna gora, Hrvatska, B i H, Nemačka, dakle turnir internacionalnog karaktera. Od igrača na koje treba obratiti pažnju su članovi seniorskih timova, Radanov, Simanić u Zvezdi, Glišić u Partizanu, Musa u Cedeviti, i mnogi drugi. Podigli smo organizaciju turnira na viši nivo, svi timovi su smešteni u hotelu “Crowne plaza”, i njima smo izuzetno zahvalni što su nam pomogli u organizaciji turnira. Svi mečevi će biti odigrani u Železniku, eto i sa te strane smo podigli lestvicu na viši nivo.
U nastavku izjave, Sunturlić se zahvalio televiziji Arena sport koja će uživo prenositi veliki broj mečeva i za kraj se zahvalio svim strateškim partnerima koji su potpomogli organizaciju turnira:
“Na kraju za promociju igrača, i ono što će im omogućiti da ih vide, to je da će dobar deo utakmica biti prenošen na Arena sport televiziji. Ono što se ne bude prenosilo će ići direktno putem live stream-a koji se nalazi na sajtu turnira. Od dodatnih događaja, ubacili smo i ovu konferenciju za novinare, kao i sportsku konferenciju u kojoj smo uspeli da okupimo najbolje stručnjake u sportskoj industriji u regionu i da edukacijom javnosti prikažemo kako to izgleda u svetu a kako kod nas. Napraviće nam paralelu, kako bismo znali u kom pravcu da idemo. Još jednom da se zahvalim svima koji su potpomogli turnir, od Evrolige do grada Beograda, hotela “Crowne plaza”, Telekoma, Arena sport i ostalima”-zaključio je Sunturlic.
Aleksandar Glišić, trener KK Crvena zvezda Telekom:
“Prvo bih da pohvalim organizaciju i sve ljude koji su učestvovali u organizaciji, koji je ove godine na mnogo većem nivou, to znam jer sam učestvovao na nekoliko turnira. Crvena zvezda sa najvećim ambicijama ulazi u ovaj turnir. U petak u 10h igramo sa Budućnosti prema kojoj imamo veliki respekt, znamo sa kim se sastajemo, i za koga smo se spremali. Sakupili smo što više informacija, plejmejker Čarapić je odličan igrač, kao i Popović. Da mi odigramo naše i mislim da ne bi trebalo da imamo problema. Turnir je kratak, 3 dana, 5 utakmica, sa obzirom da imamo domaće takmičenje i gust raspored, ukoliko budemo sveži i izneli energiju koju imamo, mislim da imamo šanse da osvojimo turnir.”

Ivan Ćorović, kapiten KK Crvena zvezda Telekom:

“Ocekuje na sjajan turnir, 8 kvalitetnih ekipa, dosta ujednačen za koji se pripremamo cele godine. Imamo pobednički karakter tokom cele sezone i velike ambicije da osvojimo turnir.”
Zoran Panjković, predstavnik Arena sport televizije:

“Prirodno je bilo da prepoznamo kvalitet turnira, izuzetno kvalitetan košarkaški program. Kroz koledž košarku koju pratimo i gledamo neke od njihovih budućih Zvezda, mislimo da je odlična ideja bila da prenosimo ovaj turnir koji će prdstaviti neke od igrača u regionu koje ćemo sigurno gledati u profesionalnoj košarci. Prenosićemo 90 posto utakmica, a ostali mečevi će biti na strimu. Želeli smo da napravimo uvertiru pred predposlednje kolo, jer ce se znati da li će Zvezda biti domaćin ili će ići u goste Cedeviti. U petak počinje “Fest”, u subotu je derbi, tako da ce narednih dana Beograd biti u žiži javnosti, tako da se nadam da ćemo promovisati ovaj turnir na najbolji mogući način na koji se i očekuje.”

Turnir počinje sutra od 10h mečom u kome se sastaju ekipe Crvene zvezde Telekom i podgoričke Budućnosti.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама