Кошарка Кошарка/Вести

Prodaja karata u Beogradu u četvrtak na 3 mesta

Izvor: Zvanični sajt KK Cvena zvezda Telekom

KK Crvena zvezda Telekom nastavlja u četvrtak prodaju pojedinačnih karata za meč 8.kola TOP 16 faze Evrolige sa Anadolu EFES-om, koji se igra u Vršcu i to na tri mesta u Beogradu: Domu Omladine, PC Ušće i Kombank Areni…
Zamena sezonskih ulaznica za dnevne karte završena je u utorak, a prodaja pojedinačnih ulaznica, zbog malog broja karata koje su preostale nakon zamene sezonskih ulaznica, kao posledica  malog kapaciteta dvorane “Milenijum u Vršcu, počela je tokom srede, na samo jednom prodajnom mestu Eventima u Beogradu:  Kombank Areni.
KK Crvena zvezda Telekom saopštava da je u slobodnoj prodaji ostalo oko 600 ulaznica, koje će se zbog velikog interesovanja navijača, prodavati na tri prodajna mesta u četvrtak u Begradu, u poslovnicama Eventima u Domu Omladine, Kombank Areni i PC Ušće na Novom Beogradu.
Preostali deo karata, prodavaće se u u Vršcu, u organizaciji sportske hale “Milenijum” od četvrtka.
KK Crvena zvezda Telekom podseća da je dvorana „Milenijum” kapaciteta 5000 mesta, a da je većina vlasnika sezonskih ulaznica iskoristila svoje pravo i pogodnost da zameni svoje ulaznice. Od toga, veliki broj karata odnosi se na tribine.
Cene karata za meč Crvena zvezda Telekom – Anadolu EFES iznose kao i do sada za Evroligaške utakmice u organizaciji našeg kluba.
Utakmica u Vršcu igra se u petak od 20 časova, a o rasporedu ulaska u dvoranu „Milenijum” sa preciznim uputstvima, klub će se oglasiti tokom četvrtka.

 

Скочи на траку са алаткама