Кошарка Кошарка/Вести

Zvezdaši bez pardona za titulu u NBA2K16

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Kojim taktikama i lukavstvima se koristio kvartet zvezdinih košarkaša, kako bi došao do pobede i titule najboljeg igrača igrice NBA2K16, među košarkašima Crvene zvezde?
Košarkaši Crvene zvezde Telekom su u sredu u “Delta sitiju” osim promovisanja igrice koja je već hit među gejmerima u svetu “NBA 2K16”, uvežbavali svoja igračka umeća na džojsticima, ali se i koristili raznim taktikama, kako bi došli do pobede.
Pred polufinalne borbe kvarteta Marko Gudurić, Vladimir Štimac, Branko Lazić i Marko Tejić, titulu nezvaničnog šampiona imao je Vladimir Štimac, koji je posebno tokom boravka u Minhenu vežbao na “sony playstation” konzoli.
Ipak, kasniji razvoj događaja pokazao je da Crvena zvezda Telekom ima mlade snage i dostojne naslednike velikog Vladimira, koji takođe sa svojim bratom igra igrice: “Moram da priznam da igram redovno. Često se nadmećem sa bratom, ali ovoga puta ni to nije bilo dovoljno”, rekao je Vladimir nakon finala u kome je neočekivano izgubio od Marka Gudurića, koji je bio “iznenađen” pobedom u finalu:
“Prvi put sam igrao ovu igricu, ali volim da se takmičim, i izgleda kada su i ovakve stvari u pitanju, želim da pobedim” rekao je Marko, koji je “zaboravio” da kaže da je “slučajno” dobio sličnu konzolu od brata pre nekoliko dana. Da li je vežbao, mogli su da procene oni koji su pratili finale i simulacije utakmice Crvena zvezda – Fenerbahče, kao najavu spektakla u petak u “Kombank Areni” videli su i sjajna dodavanja, zakucavanja… previše za nekoga ko “nikada” nije igrao ovu igricu.
Marko Tejić je sa druge strane, imao izvanrednu taktitku, ali je realizacija bila slaba. Marko takođe zna da “barata” džojstikom, ali je priznao da nije baš upražnjavao igricu NBA 2k16:
“Rekao sam im da uopšte ne znam da igram ovo. Šta ću, morao sam malo da ih iznenadim” rekao je Marko koji je prvo izgubio u polufinalu, ali se popravio u baražu gde je savladao kapitena Branka Lazića:
“Ovi mlađi su stvarno dobri u igranju ovih igrica, iako moram da priznam da ih i ja često upražnjavam”, rekao je kapiten koji kući odlazi kao “moralni pobednik” nakon učinka na pravom terenu i u 245. večitom derbiju.
Na kraju takmičenja, svi košarkaši dobili su i svečane plakete, na kojima nije pisalo i osvojeno mesto na ovom turniru, što znači da će svako kući sa istom rečenicom “pobedio sam”, a brojni navijači slike sa svojim ljubimcima, koji su u sredu uveče već počeli pripreme za veliku utakmicu u “Kombank Areni” sa Fenerbahčeom.

 

Скочи на траку са алаткама