Кошарка Кошарка/Вести

Gudurić najbolji “gejmer” među košarkašima

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Prvotimci Crvene zvezde Telekom Branko Lazić, Marko Tejić, Vladimir Štimac i Marko Gudurić sa “gejmerima” i navijačima, u epizodi “ko je najbolji u igrici “NBA 2K16”
U Atrijumu “Delta Sitija” u sredu je održana završnica ovogodišnjeg NBA 2K16 turnira, na kome su se za prestižne nagrade borili brojni ljubitelji ove, po mnogima najbolje sportske video igre na svetu.
Završnim “borbama”, ali i kao aktivni učesnici sa džojsticima u rukama, prisustvovali su Branko Lazić, Marko Gudurić, Vladimir Štimac i Marko Tejić.
Nakon premijerne akcije, koja je prošle, kao i ove ostvarena u saradnji sa Delta sitijem, kompanijom “Games”, Evroligom, igraonicom “Galaktik”… ovogodišnja akcija KK Crvena zvezda Telekom, privukla je veliki broj navijača crveno-belih, i ljubitelja ove košarkaške igrice.
Paralelno sa velikom borbom koja je predstavljala krunu dvodnevnih kvalifikacija, u kojoj je učestvovalo čak 96 takmičara, održan je i mini turnir prvotimaca crveno-belih.
Nakon polufinalnih pobeda Marka Gudurića nad Markom Tejićem, odnosno Vladimira Štimca u duelu sa Brankom Lazićem, usledilo je veliko finale u kome je Marko Gudurić pobedio centra Crvene zvezde, koji je pokazao da osim košarkaške lopte, zna dobro da barata i džojstikom.
Nakon toga, učesnici četvrtfinala gejmeri odmerili su snage sa prvotimcima Crvene zvezde Telekom, a zanimljivo je da su svi igrači kao najavu jedne od najatraktivnijih utakmica 4.kola Evrolige, koja se igra u petak od 20 časova u Kombank Areni, birali za svoje timove Crvenu zvezdu ili Fenerbahče.
Odziv na drugu akciju ove vrste, koju je organizovao KK Crvena zvezda Telekom, bio je izuzetno veliki. Naš klub zato, želi celu ovu manifestaciju da napravi tradicionalnom, i već sada najavjuje i treći turnir za narednu sezonu.

 

Скочи на траку са алаткама