Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezda pokazala svu svoju moć u Sisku

U uzavreloj atmosferi u Ledenoj dvorani Zibel, red nekih 1800 gledalaca, hokejaši Crvene zvezde su odigrali možda jedan od najboljih mečeva ove sezone i slavili protiv domaće ekipe Siska, u drugom meču polufinalne serije, sa 4:1 i tako anulirali poraz od prošle srede u Beogradu.

KHL Sisak – SKHL Crvena zvezda 1:4 (0:1, 1:2, 0:1)

U prvoj trećini videli smo samo jedan pogodak. Strelac za crveno-bele bio je Marko Mladenović (0:1).


Druga trećina je donela mnogo više uzbuđenja i golova. Gledali smo zaista odličan hokej sa puno tempa na obe strane i sa dosta prilika, a posebno Zvezdinih. Naši oklopnici su preko Marka Dragovića došli do 0:2, a Matija Dinić je posle toga sam izašao pred golmana domaćina i odličnim udarcem doveo crveno-bele do vođstva od tri gola razlika (0:3). Imala je Zvezda nekoliko “mrtvih” prilika, ali jednostavno pak nije hteo u mrežu. Domaćini su te promašaje kaznili i smanjili na 1:3 preko Dominika Kanaetea.

I poslednji period doneo nam je izuzetno dinamičnu igru pred oba gola, a Zvezda je odigrala taktički mudro i uspela da sačuva šrednost do pred sam kraj utakmice, a onda i da postigne četvrti gol koji je bio delo Marka Dragovića (1:4).

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama