Хокеј Хокеј/Извештаји

Звезда показала сву своју моћ у Сиску

У узаврелој атмосфери у Леденој дворани Зибел, ред неких 1800 гледалаца, хокејаши Црвене звезде су одиграли можда један од најбољих мечева ове сезоне и славили против домаће екипе Сиска, у другом мечу полуфиналне серије, са 4:1 и тако анулирали пораз од прошле среде у Београду.

КХЛ Сисак – СКХЛ Црвена звезда 1:4 (0:1, 1:2, 0:1)

У првој трећини видели смо само један погодак. Стрелац за црвено-беле био је Марко Младеновић (0:1).


Друга трећина је донела много више узбуђења и голова. Гледали смо заиста одличан хокеј са пуно темпа на обе стране и са доста прилика, а посебно Звездиних. Наши оклопници су преко Марка Драговића дошли до 0:2, а Матија Динић је после тога сам изашао пред голмана домаћина и одличним ударцем довео црвено-беле до вођства од три гола разлика (0:3). Имала је Звезда неколико “мртвих” прилика, али једноставно пак није хтео у мрежу. Домаћини су те промашаје казнили и смањили на 1:3 преко Доминика Канаетеа.

И последњи период донео нам је изузетно динамичну игру пред оба гола, а Звезда је одиграла тактички мудро и успела да сачува шредност до пред сам крај утакмице, а онда и да постигне четврти гол који је био дело Марка Драговића (1:4).

Скочи на траку са алаткама