Хокеј Хокеј/Извештаји

Прва рунда припала Сиску, али Звездини оклопници не губе наду

Нажалост, хокејаши Црвене звезде нису успели да искористе предност домаћег леда и поведу у полуфиналној серији против Сиска. У једној драматичној и крајње неизвесној утакмици гости су славили након пенала и тако повели са 1:0 у серији, а серија се игра на три добијена меча.

Прва трећина није донела голове, али јесте пет искључења за екипу Сиска и једно за Црвену звезду. Ипак, та искључења изабраници Игора Кососвића нису успели да претворе у предсност и мреже су остале нетакнуте.
Други период је припао црвено-белима који су га решили у своју корист са 2:1. Прво је Алекса Гвозденовић довео наше оклопнике у вођство од 1:0, али су гости преко Тајлера Дила изједначили на 1:1. Ипак, Звездини напори да дође у вођство нису били узалудни па је Вјачеслав Дегтерев постигао гол за 2:1.
Ипак, последњу трећину црвено-бели нису успели да одиграју како треба. Гости су прво изједначили на 2:2 преко Патрика Добрића, а онда голом Ивора Бујгера дошли и до вођства од 2:3. Наши хокејаши нису имали неке изразите прилике, али су пред сам крај меча голом Угљеше Новаковића дошли до 3:3 и продужетака у којима није било голова, а после и до пенала.
А у пенал серији Сисак је повео са 3:5, да би наши хокејаши успели да изједначе и дођу на корак од победе, али се то ипак није десило и гости су однели победу.

И поред пораза верујемо да наши оклопници имају снаге да се издигну и да врате предност домаћег леда већ у следећем сусрету који се игра у Сиску.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама