Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezda silovita i u Sloveniji

Hokejaši Crvene zvezde su odlično započeli svoje nastupe u IHL takmičenju. Nakon što su slavili u prva dva kola protiv Medveščaka i Mladosti, sinoć su u Ljubljani savladali ekipu Slavije sa 4:2 (0:1, 3:1, 1:0).

Crveno-beli oklopnici su svoj meč trećeg kola odigrali u Ljubljani umesto u Beogradu, kako je prvobitno planirano zbog određenih kvarova koji su uzrokovali da su svi  treninzi i mečevi u Ledenoj hali Pionir otkazani.

U prvoj trećini naši hokejaši nisu uspeli da zatresu mrežu domaćina, a to je ekipa Slavije iskoristila i golom Nika Humara dobila ovaj period sa 1:0. 
Drugi period igre je bio potpuno drugačiji. Iako je Slavija već na početku ovog perioda povela sa 2:0 golom Jure Primara, naši hokejaši su se trgnuli i preokrenuli tok meča. Prvo je na 2:1 smanjio Lazar Leštarić, a isti igrač je postigao i drugi pogotak za 2:2. Potpun preokret bilo je delo Pavla Podunavca koji je pogodio za 2:3.
Poslednji period nam je doneo samo jedan pogodak i to je bilo delo naših oklopnika koji su preko Andrije Španjevića, koji je pogodio za 2:4, upisali treću pobedu u ovoj IHL sezoni.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama