Хокеј Хокеј/Извештаји

Звезда силовита и у Словенији

Хокејаши Црвене звезде су одлично започели своје наступе у ИХЛ такмичењу. Након што су славили у прва два кола против Медвешчака и Младости, синоћ су у Љубљани савладали екипу Славије са 4:2 (0:1, 3:1, 1:0).

Црвено-бели оклопници су свој меч трећег кола одиграли у Љубљани уместо у Београду, како је првобитно планирано због одређених кварова који су узроковали да су сви  тренинзи и мечеви у Леденој хали Пионир отказани.

У првој трећини наши хокејаши нису успели да затресу мрежу домаћина, а то је екипа Славије искористила и голом Ника Хумара добила овај период са 1:0. 
Други период игре је био потпуно другачији. Иако је Славија већ на почетку овог периода повела са 2:0 голом Јуре Примара, наши хокејаши су се тргнули и преокренули ток меча. Прво је на 2:1 смањио Лазар Лештарић, а исти играч је постигао и други поготак за 2:2. Потпун преокрет било је дело Павла Подунавца који је погодио за 2:3.
Последњи период нам је донео само један погодак и то је било дело наших оклопника који су преко Андрије Шпањевића, који је погодио за 2:4, уписали трећу победу у овој ИХЛ сезони.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама