Hokej Hokej/Vesti

Sastanak čelnika Crvene zvezde i Avangarda za bolju i uspešniju saradnju

Sergej Belih, generalni direktor Hokejaškog kluba Avangard, boravio je ovih dana u Beogradu gde su ga ugostili ljudi iz Hokejaškog kluba Crvena zvezda na čelu sa predsednikom kluba Goranom Đakovićem, direktorom Nenadom Stojkovim i trenerom Igorom Kosovićem.

Pre izvesnog vremena Crvena zvezda i Avangard su potpisali Sporazum o sportsko-tehničkoj saradnji, a taj Sporazum su sada unapredili kroz Aneks u kojem se definiše saradnja ova dva kluba.

Neke od stvari koje će se ovim Aneksom definisati su i otvaranje Avangard akademije u Beogradu, razmena dece tokom letnjeg period, poboljšanje u radu marketing kluba, a što je verovatno najinteresantnije za navijače, planira se da iz Rusije u Zvezdu dođu neki igrači koji bi pomogli crveno-belima da u narednoj IHL sezoni ostvare što je moguće bolji rezultat.

Za naš portal govorio je direktor crveno-belih, Nenad Stojkov:

“Razgovarlo se, kao što znate, sa Sergejom Belihom, generalnim direktorom Avangarda, a tokom tih razgovora video pozivom smo bili na vezi sa svima u klubu. Mi smo uradili sve sa naše strane i sada očekujemo da sve dogovore pretvorimo u ostvarene projekte. Postoje datumi do kojih treba početi sa realizacijom planova. Izvesno je da će finansijska podrška biti lokalna i da će ta podrška dolaziti od kompanija koje svoje poslove obavljaju u Srbiji. Takođe, postoje dobri razlozi da se podrška proširi i na izgradnju infrastrukture, što nam daje razlog da verujemo da je izgradnja trenažnog centra sasvim moguća.”

Ovo je ogroman iskorak za Crvenu zvezdu i svi se nadamo da će ova saradnja zaživeti u potpunosti i da će u periodu koji je pred nama dati pozitivne rezultate.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama