Хокеј Хокеј/Вести

Састанак челника Црвене звезде и Авангарда за бољу и успешнију сарадњу

Сергеј Белих, генерални директор Хокејашког клуба Авангард, боравио је ових дана у Београду где су га угостили људи из Хокејашког клуба Црвена звезда на челу са председником клуба Гораном Ђаковићем, директором Ненадом Стојковим и тренером Игором Косовићем.

Пре извесног времена Црвена звезда и Авангард су потписали Споразум о спортско-техничкој сарадњи, а тај Споразум су сада унапредили кроз Анекс у којем се дефинише сарадња ова два клуба.

Неке од ствари које ће се овим Анексом дефинисати су и отварање Авангард академије у Београду, размена деце током летњег период, побољшање у раду маркетинг клуба, а што је вероватно најинтересантније за навијаче, планира се да из Русије у Звезду дођу неки играчи који би помогли црвено-белима да у наредној ИХЛ сезони остваре што је могуће бољи резултат.

За наш портал говорио је директор црвено-белих, Ненад Стојков:

“Разговарло се, као што знате, са Сергејом Белихом, генералним директором Авангарда, а током тих разговора видео позивом смо били на вези са свима у клубу. Ми смо урадили све са наше стране и сада очекујемо да све договоре претворимо у остварене пројекте. Постоје датуми до којих треба почети са реализацијом планова. Извесно је да ће финансијска подршка бити локална и да ће та подршка долазити од компанија које своје послове обављају у Србији. Такође, постоје добри разлози да се подршка прошири и на изградњу инфраструктуре, што нам даје разлог да верујемо да је изградња тренажног центра сасвим могућа.”

Ово је огроман искорак за Црвену звезду и сви се надамо да ће ова сарадња заживети у потпуности и да ће у периоду који је пред нама дати позитивне резултате.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама