Blog Fudbal Fudbal/Vesti Fudbal/Najava utakmica CZBG

Zvezda može da zaradi u Rusiji pet miliona rublji, navijači Spartaka uz crveno-bele

PARI Premijer Kup u Sankt Peterburgu počeo je juče preokretom i pobedom Zenita nad Nefčijem (3:1), a pobednik turnira zaradiće pet miliona rubalja ili nešto više od 52 hiljade evra.

Glavna zamisao crveno-belih svako jeste da testiraju snagu sa renomiranim rivalima pred početak izazovne sezone, ali bi naš klub mogao da ima i finansijske benefite. Organizator turnira saopštio je da nagradni fond koji sleduje pobedniku iznosi pet miliona rublji ili nešto više od 52 hiljade evra.

Turnir u Sankt Peterburgu započeo je juče (1. jul) pobedom Zenita nad Nefčijem, a završava se 15. jula. Ekipe učesnice – Zenit, Crvena zvezda, Fenerbahče i Nefči najavili su dolazak u najjačem sastavu.

Aleksej Levinski, marketiški direktor bukmejkerske kompanije PARI koja je sponzor takmičenja, najavio je da za meč Zenita i Crvene zvezde vlada najveće interesovanje – “Već vidim veliku pažnju navijača Spartaka na utakmicu Crvene zvezde sa Zenitom. To je logično, jer timovi imaju prijateljske odnose. Za ostale utakmice mislim da interesovanje sigurno neće biti gore nego prošle godine, pogotovo sada turnir ima međunarodni status. Mora se imati na umu da u vansezoni navijač nije zamoren velikim brojem utakmica”.

U Rusiji su najavili da će Crvena zvezda imati podršku Spartakovih navijača na utakmicama, ali nisu mogli da preciziraju brojku.

“Iskreno, trenutno ne mogu da odgovorim na pitanju o broju. Na kraju krajeva, utakmica će se ipak odigrati u Sankt Peterburgu, a ne u Moskvi. Ali siguran sam da će na utakmicama Zenita sa Crvenom zvezdom i Fenerbahčeom biti velika posećenost” – rekao je Levinski.

Raspored utakmica

  • 1. jul. 18:30, Zenit – Nefči [3-1]
  • 4.jul. 18:30, Zenit – Crvena zvezda
  • 8. jul. 18:30, Crvena zvezda – Nefči
  • 9. jul. 18:30, Zenit – Fenerbahče
  • 12. jul, 18:30, Crvena zvezda – Fenerbahče
  • 15. jul, 13:00, Fenerbahče – Nefči

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama