Блог Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Најава утакмица ЦЗБГ

Звезда може да заради у Русији пет милиона рубљи, навијачи Спартака уз црвено-беле

PARI Премијер Куп у Санкт Петербургу почео је јуче преокретом и победом Зенита над Нефчијем (3:1), а победник турнира зарадиће пет милиона рубаља или нешто више од 52 хиљаде евра.

Главна замисао црвено-белих свако јесте да тестирају снагу са реномираним ривалима пред почетак изазовне сезоне, али би наш клуб могао да има и финансијске бенефите. Организатор турнира саопштио је да наградни фонд који следује победнику износи пет милиона рубљи или нешто више од 52 хиљаде евра.

Турнир у Санкт Петербургу започео је јуче (1. јул) победом Зенита над Нефчијем, а завршава се 15. јула. Екипе учеснице – Зенит, Црвена звезда, Фенербахче и Нефчи најавили су долазак у најјачем саставу.

Алексеј Левински, маркетишки директор букмејкерске компаније PARI која је спонзор такмичења, најавио је да за меч Зенита и Црвене звезде влада највеће интересовање – “Већ видим велику пажњу навијача Спартака на утакмицу Црвене звезде са Зенитом. То је логично, јер тимови имају пријатељске односе. За остале утакмице мислим да интересовање сигурно неће бити горе него прошле године, поготово сада турнир има међународни статус. Мора се имати на уму да у вансезони навијач није заморен великим бројем утакмица”.

У Русији су најавили да ће Црвена звезда имати подршку Спартакових навијача на утакмицама, али нису могли да прецизирају бројку.

“Искрено, тренутно не могу да одговорим на питању о броју. На крају крајева, утакмица ће се ипак одиграти у Санкт Петербургу, а не у Москви. Али сигуран сам да ће на утакмицама Зенита са Црвеном звездом и Фенербахчеом бити велика посећеност” – рекао је Левински.

Распоред утакмица

  • 1. јул. 18:30, Зенит – Нефчи [3-1]
  • 4.јул. 18:30, Зенит – Црвена звезда
  • 8. јул. 18:30, Црвена звезда – Нефчи
  • 9. јул. 18:30, Зенит – Фенербахче
  • 12. јул, 18:30, Црвена звезда – Фенербахче
  • 15. јул, 13:00, Фенербахче – Нефчи

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама