Фудбал Фудбал/Вести ЦЗБГ

Терзић: Почиње нова ера, препотентни смо јер имамо трофеје и савети са стране нам не требају

Генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић, говорио је у смерницама о наредним плановима црвено-белих.

“Поштовани пријатељи и представници медија, добро дошли на стадион Црвене звезде. Добро дошли у дом шампиона Србије по шести пут узастопно. Пре него што почнемо оно због чега смо се окупили, жело бих да искористим прилику да се још једном захвалим досадашњем шефу стручног штаба, Милошу Милојевићи, на изванредним резултатима, на посвећеном и професионалном раду. Сигуран сам да ће се једног дана вратити у Црвену звезду као шеф стручног штаба. Оставио је отворена врата, могу са свим симпатијама да коментаришем његов рад, џентлментско понашање. Сигурно је да је био на висини задатка у свему, у сваком систему вредности који чини и промовише Црвена звезда”.

“Овде смо се окупили око будућности Црвене звезде. Будућност Црвене звезде је са Бараком Бахаром. Задовољство нам је да представимо и његове сараднике касније. Долази један оформљен тим који је показао да зна да ради свој посао и убеђен сам да све оно што је показивао у својој матичној земљи, да ће показивати и овде”.

“Без обзира на све ове резултате које смо постизали и на доминацију коју имамо у српском фудбалу, време је за нови искорак Црвене звезде. То је наша обавеза. Осећамо да народ очекује да подигнемо лествицу очекивања и да то испунимо у наредном периоду. Почиње нова ера Црвене зезде, зато смо се одлучили за тренера који зна то да ради. Треба нам свежа крв, нова енергија. Треба нам рестарт уз пуно поштовање свих оних који су много радости досад донели навијчима Црвене звезде”.

“Барака Бахара смо желели годину дана. Преговарали смо, поклопиле су се жеље наше и његове. И он је осећао да је њему време за искорак , за нову Лигу шампиона. Освојио је шест титула у Израелу што није лако. Јако поштујемо оно што је Хаифа приказала у Европи, како се сударио са највећим европским клубовима као што је Јувентус и ПСЖ”.

“Идеја за ангажовање Бахара се јавила пре него што смо имали квалификације против Хаифе. Свесни смо квалитета Црвене звезде, али и потреба да се донесе нова снага која је потребна Црвеној звезди. У периоду од пола године, наш скаутинг тим је урадио много ствари. Неке ствари приводимо крају. Последња два месеца укључили смо и Барака Бахара и његов стручни штаб у ту процедуру. Усагласили смо који профил играча треба тренеру и у складу с тим доводимо играче. Сигурно је да ћемо бити бржи, снажнији, офанзивнији, млађи”.

“Свесни смо свих квалитета и мањкавости овог тима, тако да нам не требају савети са стране и са конференција које и сад чујем. Показали смо да знамо да радимо посао, да знамо да правимо резултате. Трофеји које смо освојили, дају нам за право да будемо помало препотентни”.

“Имаћемо изузетно брзе терене у Суперлиги. Видели сте у интервјуима нових челника ФСС да ће на свим теренима бити постављени нови, хибридни и најбољи терени. Неће бити проблема да играмо брзу игру”. 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама