Блог Фудбал Фудбал/Вести ЦЗБГ

Озваничено: Звезда и Бахар склопили трогодишњи уговор

Дан након што се Црвена звезда захвалила Милошу Милојевићу на уложеном труду, озваничена је сарадња са новим тренером.

Дуго се већ спекулисало о могућем ангажовању израелског стручњака. Након првог састанка у Хаифи са представницима Макабија, много тога је било познато. Чекало се да клуб са горе Кармил приведе своју шампионску борбу крају, како би се саопштили исходи.

Пре него што је стигла званична потврда, било је речи да ће Барак Бахар и Црвена звезда потписатти двогодишњу сарадњу, међутим клуб је саопштио да је споразум двеју страна орочен на три године. Наведено је следеће:

“ФК Црвена звезда са великим задовољством обавештава јавност да је нови тренер нашег клуба израелски стручњак Барак Бахар, који је парафирао трогодишњи уговор. Нема сумње да је реч о једном од најперспективнијих тренера у Европи, који је већ освојио 10 трофеја, водио свој тим у Лиги шампиона и форсира нападачки фудбал. Бараку желимо добродошлицу и верујемо да ће у годинама које су пред нама остваривати велике резултате са нашом Црвеном звездом!”.

Овдашњој јавности, Барак Бахар је најпознатији по летошњим квалификацијама, када је израелског шампиона увео у групну фазу Лиге шампиона спектакуларно елиминисавши Олимпијакос, Аполон и Црвену звезду.

Скочи на траку са алаткама