Blog Fudbal Fudbal/Vesti CZBG

Ozvaničeno: Zvezda i Bahar sklopili trogodišnji ugovor

Dan nakon što se Crvena zvezda zahvalila Milošu Milojeviću na uloženom trudu, ozvaničena je saradnja sa novim trenerom.

Dugo se već spekulisalo o mogućem angažovanju izraelskog stručnjaka. Nakon prvog sastanka u Haifi sa predstavnicima Makabija, mnogo toga je bilo poznato. Čekalo se da klub sa gore Karmil privede svoju šampionsku borbu kraju, kako bi se saopštili ishodi.

Pre nego što je stigla zvanična potvrda, bilo je reči da će Barak Bahar i Crvena zvezda potpisatti dvogodišnju saradnju, međutim klub je saopštio da je sporazum dveju strana oročen na tri godine. Navedeno je sledeće:

“FK Crvena zvezda sa velikim zadovoljstvom obaveštava javnost da je novi trener našeg kluba izraelski stručnjak Barak Bahar, koji je parafirao trogodišnji ugovor. Nema sumnje da je reč o jednom od najperspektivnijih trenera u Evropi, koji je već osvojio 10 trofeja, vodio svoj tim u Ligi šampiona i forsira napadački fudbal. Baraku želimo dobrodošlicu i verujemo da će u godinama koje su pred nama ostvarivati velike rezultate sa našom Crvenom zvezdom!”.

Ovdašnjoj javnosti, Barak Bahar je najpoznatiji po letošnjim kvalifikacijama, kada je izraelskog šampiona uveo u grupnu fazu Lige šampiona spektakularno eliminisavši Olimpijakos, Apolon i Crvenu zvezdu.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama