Кошарка Кошарка/Вести

Фрањо Араповић обновио лаж из 2014. године

Фрањо Араповић је за хрватски подкаст изјавио да је Звезда 2014. платила Цибони 800 000€ да одустане од Евролиге, а да Звезда уђе уместо ње.

За почетак, можемо видети вести из 2014. да се Цибона тог лета једва спасла гашења, и то захваљујући породици Дражена Петровића, између осталих, све након наводне уплате од 800 000€ од стране Звезде на рачун Цибоне, иако су наводно од града Загреба постојале гаранције да ће се клубу обезбедити услови за играње ЕЛ, што изискује много више новца од 800 000€.

Ако је Цибона имала гаранције од стране града Загреба да ће решити финансијске проблеме и играти ЕЛ, зашто би одустали од тога због „бедних” 800 000€ од Звезде?

А ако нису постојале те гаранције већ је Цибона била у тешким финансијским проблемима, онда не би ни било потребе да јој Звезда ишта плаћа јер би Цибона свакако морала да одустане сама од ЕЛ управо због тих финансијских проблема.

У сваком случају, те приче су смешне. Да неко заиста поверује да ће Цибона, која је могла да игра ЕЛ, одустати од ње због 800 000€, након чега ће се касније једва спасити гашења, заиста је тешка патологија.

 

Скочи на траку са алаткама