Košarka Košarka/Vesti

Franjo Arapović obnovio laž iz 2014. godine

Franjo Arapović je za hrvatski podkast izjavio da je Zvezda 2014. platila Ciboni 800 000€ da odustane od Evrolige, a da Zvezda uđe umesto nje.

Za početak, možemo videti vesti iz 2014. da se Cibona tog leta jedva spasla gašenja, i to zahvaljujući porodici Dražena Petrovića, između ostalih, sve nakon navodne uplate od 800 000€ od strane Zvezde na račun Cibone, iako su navodno od grada Zagreba postojale garancije da će se klubu obezbediti uslovi za igranje EL, što iziskuje mnogo više novca od 800 000€.

Ako je Cibona imala garancije od strane grada Zagreba da će rešiti finansijske probleme i igrati EL, zašto bi odustali od toga zbog „bednih” 800 000€ od Zvezde?

A ako nisu postojale te garancije već je Cibona bila u teškim finansijskim problemima, onda ne bi ni bilo potrebe da joj Zvezda išta plaća jer bi Cibona svakako morala da odustane sama od EL upravo zbog tih finansijskih problema.

U svakom slučaju, te priče su smešne. Da neko zaista poveruje da će Cibona, koja je mogla da igra EL, odustati od nje zbog 800 000€, nakon čega će se kasnije jedva spasiti gašenja, zaista je teška patologija.

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama