Хокеј Хокеј/Најава утакмица

А сада спектакл: Црвена звезда – Сисак (5. меч) СВИ НА ХОКЕЈ!!!

Није финале, не игра се за титулу, али дословно, као да се игра.

Оно што се десило у претходном периоду, у четвртфиналним дуелима Црвене звезде и Сиска, сада треба да се крунише победом у суботу и пласманом у полуфинале регионалне (ИХЛ) лиге.

Наиме, Црвена звезда је себе довела до ивице понора након што је прва два сусрета ове четвртфиналне серије изгубила. Сисак је имао све. Имао је победнички менталитет, морал играча на максимуму, били су напаљени да све заврше прошле суботе у Београду, али нису рачунали да Звездини играчи и навијачи верују у чуда и да за нас, који волимо црвено-беле боје, никада нема одустајања.

Наш портал је, управо при том резултату од 2:0 у серији за Сисак, послао поруку играчима да ми навијачи верујемо у чуда. Играчи су одговорили истом мером, а синоћњи меч у Сиску је показао колико жеље, воље и ината има у срцима тих момака. Ни када су губили 3:0 након прве трећине, ти момци се нису предавали него су показали зубе и вратили се у меч, а на крају и заслужено славили.

Сада је овим момцима преко потребна огромна подршка. Не само да се дође на меч, момцима је потребно наше НАВИЈАЊЕ.

Трибине Пионира у суботу (меч почиње од 17 часова и 30 минута, загревање од 17) морају да буду крцате (улаз је бесплатан).

Наш портал, у сарадњи са Хокејашким клубом Црвена звезда, вас позива да дођете и бодрите ове наше момке до нове победе и пласмана у полуфинале ИХЛ-а. Ови момци то заслужују свим својим трудом, радом и проливеним знојем.

Нека Ледена хала Пионир гори у суботу и нека Црвена звезда победи!!!

СВИ НА ХОКЕЈ!!!

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама