Хокеј Хокеј/Вести Хокеј/Извештаји Хокеј/Најава утакмица ЦЗБГ

Подунавац: “Верујемо једни у друге. Дођите и подржите нас!”

После фантастичне утакмицеу којој су наши хокејаши направили преокрет и славили у Сиску, разговарали смо са Павлом Подунавцем, стаменим беком Звездиних оклопника.

Павле, пре свега честитке на победи и избореној мајсторици.

– Пре свега, хвала на подршци вашег портала!

За почетак реци нам каква је атмосфера била у екипи пре овог меча, па и оног у суботу? Колико вас су вас она два пораз уздрмала и како сте успели да повратите самопуздање?

– Атмосфера унутар свлачионице је од првог дана на одличном нивоу. Није се ништа променило ни после пораза које смо доживели. Самопоуздање нисмо повратили, пошто га нисмо ни изгубили. Ми верујемо једни у друге и увек смо веровали. Порази се дешавају, а ми смо у сваком мечу давали све од себе!

Овај последњи, четврти меч, почео је веома лоше по вас. Сисак је након 20 минута водио са 3:0. Шта сте један другоме рекли у свлачионици пред излазак на лед и повратак у меч?

– Што се тиче последњег меча, свима нам је било јасно да је 3:0 огромна предност за Сисак. Ништа специјално нисмо причали сем: “Момци, у ових 40 следећих минута стаје ИХЛ сезона за ову годину”.

Када је Сисак повео са 4:3 то је сигурно био нови шок за вас јер сте играли добро и требали сте да водите. Каква је реакција била код тебе и саиграча када сте гледали Драговића очи у очи са голманом Сиска јер обично мало број пенала бива искориштен?

– После резултата 4:3 за Сисак, сви смо чули њихове навијаче шта певају. Е то је пробудило код нас инат, веровали смо у Марета који је заслужио да потигне тај гол.

Дао си два гола. Сигурни смо да ти је сада самопуздање још веће пред пети меч.

– Сигурно да је целој екипи самопоуздање још веће, не само мени. Вратити се после 2:0 у серији, а 4:0 укупно против Сиска, је превелика мотивација за нас да наставимо истим темпом.

Пред трећи меч када сте губили 2:0 у серији, ја сам вам испред нашег портала и у моје лично име посла једно писмо. Да ли је и оно утицало да повратите веру у себе и да верујете да се чуда могу десити?

– Као што сам већ рекао, ми смо веровали у себе и када смо губили и када смо побеђивали. Ми смо екипа која се поштује међусобно, доказали смо то више пута ове године. Наравно, твоје писмо је позитивно утицало на нас, пошто мали број људи нам и даје подршку.

У суботу је последњи меч ове четвртфиналне серије и то на Звездин рођендан. Шта лично очекујеш од тог меча, на шта посебно требате да обратите пажњу?

– У суботу идемо на победу. Ја обећавам, у име свих играча, да ће свако дати својих 110% и верујемо у ту победу.

За крај, да ли може нека порука навијачима и позив да дођу у Ледену халу Пионир?

– Позивам све искрене Звездаше и љубитеље хокеја да дођу и да подрже Звезду.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама