Hokej Hokej/Vesti Hokej/Izveštaji Hokej/Najava utakmica CZBG

Podunavac: “Verujemo jedni u druge. Dođite i podržite nas!”

Posle fantastične utakmiceu kojoj su naši hokejaši napravili preokret i slavili u Sisku, razgovarali smo sa Pavlom Podunavcem, stamenim bekom Zvezdinih oklopnika.

Pavle, pre svega čestitke na pobedi i izborenoj majstorici.

– Pre svega, hvala na podršci vašeg portala!

Za početak reci nam kakva je atmosfera bila u ekipi pre ovog meča, pa i onog u subotu? Koliko vas su vas ona dva poraz uzdrmala i kako ste uspeli da povratite samopuzdanje?

– Atmosfera unutar svlačionice je od prvog dana na odličnom nivou. Nije se ništa promenilo ni posle poraza koje smo doživeli. Samopouzdanje nismo povratili, pošto ga nismo ni izgubili. Mi verujemo jedni u druge i uvek smo verovali. Porazi se dešavaju, a mi smo u svakom meču davali sve od sebe!

Ovaj poslednji, četvrti meč, počeo je veoma loše po vas. Sisak je nakon 20 minuta vodio sa 3:0. Šta ste jedan drugome rekli u svlačionici pred izlazak na led i povratak u meč?

– Što se tiče poslednjeg meča, svima nam je bilo jasno da je 3:0 ogromna prednost za Sisak. Ništa specijalno nismo pričali sem: “Momci, u ovih 40 sledećih minuta staje IHL sezona za ovu godinu”.

Kada je Sisak poveo sa 4:3 to je sigurno bio novi šok za vas jer ste igrali dobro i trebali ste da vodite. Kakva je reakcija bila kod tebe i saigrača kada ste gledali Dragovića oči u oči sa golmanom Siska jer obično malo broj penala biva iskorišten?

– Posle rezultata 4:3 za Sisak, svi smo čuli njihove navijače šta pevaju. E to je probudilo kod nas inat, verovali smo u Mareta koji je zaslužio da potigne taj gol.

Dao si dva gola. Sigurni smo da ti je sada samopuzdanje još veće pred peti meč.

– Sigurno da je celoj ekipi samopouzdanje još veće, ne samo meni. Vratiti se posle 2:0 u seriji, a 4:0 ukupno protiv Siska, je prevelika motivacija za nas da nastavimo istim tempom.

Pred treći meč kada ste gubili 2:0 u seriji, ja sam vam ispred našeg portala i u moje lično ime posla jedno pismo. Da li je i ono uticalo da povratite veru u sebe i da verujete da se čuda mogu desiti?

– Kao što sam već rekao, mi smo verovali u sebe i kada smo gubili i kada smo pobeđivali. Mi smo ekipa koja se poštuje međusobno, dokazali smo to više puta ove godine. Naravno, tvoje pismo je pozitivno uticalo na nas, pošto mali broj ljudi nam i daje podršku.

U subotu je poslednji meč ove četvrtfinalne serije i to na Zvezdin rođendan. Šta lično očekuješ od tog meča, na šta posebno trebate da obratite pažnju?

– U subotu idemo na pobedu. Ja obećavam, u ime svih igrača, da će svako dati svojih 110% i verujemo u tu pobedu.

Za kraj, da li može neka poruka navijačima i poziv da dođu u Ledenu halu Pionir?

– Pozivam sve iskrene Zvezdaše i ljubitelje hokeja da dođu i da podrže Zvezdu.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama