Хокеј Хокеј/Извештаји

Сјајна Звезда у трилеру срушила Сисак за 2:2 у серији

Какв меч, страшан меч! Каква Звезда, страшна Звезда!

Невероватно вече у Сиску. Овоме. што смо вечерас гледали. нико се не би надао. Након потпуног нок дауна у првој трећини и вођства Сиска од огромних 3:0 (стрелци Бебек, Јарчов и Пузић), у другој трећини смо видели фуриозну Црвену звезду која се вратила из понора и головима Динића и Подунавца (2) дошла до изједначења 3:3.

У трећем период Звезда је имала неколико колосалних прилика, али је Сисак опет дошао до вођства од 4:3 голом Јарчова. Али црвено-бели се нису предавали и севнула је одлична контра Гвозденовића који је саплетен и након које су судије досудиле пенал за Звезду, а Драговић је показао све своје врлине и хокејашко знање, па је сместио пак у мрежу за 4:4, а то је био и коначан резултат регуларног дела меча.

Приступило се продужецима где је севало на све стране, а онда је Звезда опет у једној полуконтри дошла у одличну ситуацију из које је Младеновић погодиомрежу домаћина и донео велику победу нашој екипи од 4:5.

Овим су Звездини хокејаши након што су губили са 2:0 у серији вратили исту у Београд и сада се с правом у мајсторици моу надати проласку у полуфинале.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама