Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Храбро до победе!

Фото: photobylidija

Хокејаши Црвене звезде сутра, 1. марта од 19:30, играју четврти меч четвртфинала плеј офа против екипе Сиска. Резултат у серији је 2:1 за Сисак, а црвено-бели након одличног последњег издања и победе, желе да у Сиску остваре нови успех и серију врате у Београд.

Сисак је већ у Београду имао меч лопту, али наши хокејаши су се тргли и показали карактер, те славили резултатом 3:1 и тако прекинули серију победа Сиска од четири узастопне победе. Сада, наши хокејаши пуни самопоуздања и вере у себе, иду на ноге Сисчанима.

Наша порука пред трећи меч у Београду је била да ми верујемо у чуда и да верујемо да се серија може преокренути. Играчи су такође показали да верују. Ипак, Сисак ће имати предност домаћег леда и својих навијача, али ми желимо да подсетимо наше играче на један догађај из 2019. године када је српски тенисер, иначе осведочени Звездаш, Новак Ђоковић, био пред поразом у дуелу са Федерером.

Наиме, при резултату 2:2 у сетовима и 8:7 у петом сету за Федерера, Швајцарац је имао две меч лопте. Све је било на његовој страни. Чак су и навијачи у великој мери очекивали и прижељкивали Новаков пораз. Слика која је тада настала говори о томе да су сви видели Федерера за победника. Али осмехе са њихових лица је скинуо величанствени Новак Ђоковић који је управо на те сет лопте Федерера одиграо можда и најбољи тенис у својој каријери, преокренуо меч и славио на крају.

Управо то очекујемо и од наших хокејаша у сутрашњем мечу у Сиску, а то је да одиграју храбро и да иду до победе која је до пре неки дан била толико далеко. 

Да ли то наши оклопници могу? НАРАВНО! 
Тос у момци великог срца, момци са карактером и момци који се никада не повлаче.

Зато, напред црвено-бели идемо до победе!!!

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама