Hokej Hokej/Izveštaji

Sjajna Zvezda u trileru srušila Sisak za 2:2 u seriji

Kakv meč, strašan meč! Kakva Zvezda, strašna Zvezda!

Neverovatno veče u Sisku. Ovome. što smo večeras gledali. niko se ne bi nadao. Nakon potpunog nok dauna u prvoj trećini i vođstva Siska od ogromnih 3:0 (strelci Bebek, Jarčov i Puzić), u drugoj trećini smo videli furioznu Crvenu zvezdu koja se vratila iz ponora i golovima Dinića i Podunavca (2) došla do izjednačenja 3:3.

U trećem period Zvezda je imala nekoliko kolosalnih prilika, ali je Sisak opet došao do vođstva od 4:3 golom Jarčova. Ali crveno-beli se nisu predavali i sevnula je odlična kontra Gvozdenovića koji je sapleten i nakon koje su sudije dosudile penal za Zvezdu, a Dragović je pokazao sve svoje vrline i hokejaško znanje, pa je smestio pak u mrežu za 4:4, a to je bio i konačan rezultat regularnog dela meča.

Pristupilo se produžecima gde je sevalo na sve strane, a onda je Zvezda opet u jednoj polukontri došla u odličnu situaciju iz koje je Mladenović pogodiomrežu domaćina i doneo veliku pobedu našoj ekipi od 4:5.

Ovim su Zvezdini hokejaši nakon što su gubili sa 2:0 u seriji vratili istu u Beograd i sada se s pravom u majstorici mou nadati prolasku u polufinale.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama