Hokej Hokej/Najava utakmica

A sada spektakl: Crvena zvezda – Sisak (5. meč) SVI NA HOKEJ!!!

Nije finale, ne igra se za titulu, ali doslovno, kao da se igra.

Ono što se desilo u prethodnom periodu, u četvrtfinalnim duelima Crvene zvezde i Siska, sada treba da se kruniše pobedom u subotu i plasmanom u polufinale regionalne (IHL) lige.

Naime, Crvena zvezda je sebe dovela do ivice ponora nakon što je prva dva susreta ove četvrtfinalne serije izgubila. Sisak je imao sve. Imao je pobednički mentalitet, moral igrača na maksimumu, bili su napaljeni da sve završe prošle subote u Beogradu, ali nisu računali da Zvezdini igrači i navijači veruju u čuda i da za nas, koji volimo crveno-bele boje, nikada nema odustajanja.

Naš portal je, upravo pri tom rezultatu od 2:0 u seriji za Sisak, poslao poruku igračima da mi navijači verujemo u čuda. Igrači su odgovorili istom merom, a sinoćnji meč u Sisku je pokazao koliko želje, volje i inata ima u srcima tih momaka. Ni kada su gubili 3:0 nakon prve trećine, ti momci se nisu predavali nego su pokazali zube i vratili se u meč, a na kraju i zasluženo slavili.

Sada je ovim momcima preko potrebna ogromna podrška. Ne samo da se dođe na meč, momcima je potrebno naše NAVIJANJE.

Tribine Pionira u subotu (meč počinje od 17 časova i 30 minuta, zagrevanje od 17) moraju da budu krcate (ulaz je besplatan).

Naš portal, u saradnji sa Hokejaškim klubom Crvena zvezda, vas poziva da dođete i bodrite ove naše momke do nove pobede i plasmana u polufinale IHL-a. Ovi momci to zaslužuju svim svojim trudom, radom i prolivenim znojem.

Neka Ledena hala Pionir gori u subotu i neka Crvena zvezda pobedi!!!

SVI NA HOKEJ!!!

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama