Хокеј Хокеј/Извештаји

И Звездини хокејаши верују у чуда: А сада у Сисак по победу!

Све је изгледало немогуће. Све је било на страни екипе из Сиска. Све је деловало као да ће Сисак почистити Црвену звезду са 3:0 у серији. 

Али две ствари су биле на страни Црвене звезде – вера у себе и вера да се чуда могу десити!

Знате, познати фудбалски стручњак, Милан Живадиновић, рекао је једном да је 2:0 најопаснији резултат. И управо када су многе екипе водиле са 2:0 (било резултатски у мечу, било у серији) знали су се дешавати велики преокрети.

Пре почетка вечерашњег меча писали смо о томе да ми, Звездини навијачи, верујемо у чуда, те да желимо да и играчи верују. И вечерас су показали да могу, желе, знају, хоће.

Од првог подбацивања, па све до последњег звука сирене, Звездини оклопници су се борили као лавови. Клизали су по леду као никада до сада. Видело се да желе да покажу да су она два пораза на почетку плеј-офа била плод неке врсте пада. како на играчком, тако и на психолошком плану. Истина је и да прва два меча црвено-бели нису одиграли у комплетном саставу као вечерас, али вечерас су дефинитивно изгледали другачије и сигурни смо да то није само зато што су били комплетни, него зато што су као рањени лавови тражили освету. И добили су је!

У једном одличном мечу, црвено-бели оклопници су савладали екипу Сиска и заказали наредни меч у Хрватској у коме ће, верујемо, да буду још бољи и опаснији.

Стрелци за Звезду вечерас су били Лештарић, Новаковић и Драговић, а Арсеније Ранковић је одлично закључао своју мрежу, а једини гол који је примио више је било дело судија које су се трудиле да у последњој трећини искључују наше играче као на траци (10 минута казне за Звезду, а 0 за Сисак).

Ипак, тај гол Сиска је био све што су могли да ураде против распложених црвено-белих хокејаша који сада путују у Сисак са оптимизмом и вером у нову победу.

СКХЛ Црвена звезда – КХЛ Сисак 3:1 (2:0, 0:0, 1:1)

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама