Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Порука хокејашима: Ми у чуда верујемо! А ви?

Онај ко навија за Црвену звезду никада у свом животу нема опцију предаје. Чак и када је ситуација немогућа, сваки искрени Звездаш види могућност. Тако би требало да буде и са сима онима који носе Звездин дрес и боре се за њу, било на терену, паркету, леду, води.

Управо је таква ситуација у којој се налазе наши хокејаши. Ако гледамо резултатски Сисак је на корак до пласмана у полуфинале, не само због самог резултата и вођства од 2:0 у серији, него и због тога што су морално и психички у предности.

Али серија се није завршила!

Све док постоји и последњи трачак наде, ми ћемо веровати да је могуће да дође до преокрета.  То је звездашка крв. То је став оних који пораз не прихватају као опцију. 

Управо из тог разлога желимо да питамо наше оклопнике: Да ли ви верујете у чуда?

Ако верујете и ако знате чији дрес и грб на грудима носите, онда сутра изађите на лед као лавови. Нека сутра све пршти и нека се противник заледи од ваше жеље и глади за победом.
Нисте ви заборавили да играте хокеј. Није ни битно колико постава имате. Битна је жеља и глад за победом. Битно је да у вашим срцима гори црвено-бели пламен који гута све пред собом.

Зато, У БОЈ КРЕНИТЕ ЈУНАЦИ СВИ!!!

Меч између Црвене звезде и Сиска је на распореду у суботу од 17:30 у Леденој хали Пионир.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама