Хокеј Хокеј/Извештаји

Звезда немоћна, Сисак води 2:0 у серији

Шта се десило са Звездиним хокејашима?

Ово је питање на које ћемо тешко добити одговор. Наиме, екипа која је већи део сезоне жарила и палила како на домаћем, тако и на гостујућем леду, одједном као да је нестала. Немоћ, неефикасност, недостатак концентрације, а по свему виђеном и мањак мотива је нешто што смо видели у ова прва два плеј-оф меча против екипе Сиска, као и два последња у регуларном делу против исте екипе.

Морамо нагласити да се нешто слично десило и на самом крају прошле сезоне када је уместо 10. титуле, коју су сви очекивали, Звезда изгубила финале домаћег првенства од Војводине. А сценарио као да се понавља и овог пута.

У Црвеној звезди би требали да седну и размисле шта је по среди јер негде заиста шкрипи. Вечерас је Сисак славио са 2:0 и дошао надомак пласмана у полуфинале плеј-офа. Серија се сели у Београд и то је меч који Звезда мора да добије ако жели да продужи серију и наду у преокрет. 

А преокрети су могући. Питање је само да ли играчи могу психички и ментално да се издигну након ове серије пораза од Сиска и да тотално преокрену сезону. Ми верујемо да могу, а на њима је да то и докажу.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама