Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezda nemoćna, Sisak vodi 2:0 u seriji

Šta se desilo sa Zvezdinim hokejašima?

Ovo je pitanje na koje ćemo teško dobiti odgovor. Naime, ekipa koja je veći deo sezone žarila i palila kako na domaćem, tako i na gostujućem ledu, odjednom kao da je nestala. Nemoć, neefikasnost, nedostatak koncentracije, a po svemu viđenom i manjak motiva je nešto što smo videli u ova prva dva plej-of meča protiv ekipe Siska, kao i dva poslednja u regularnom delu protiv iste ekipe.

Moramo naglasiti da se nešto slično desilo i na samom kraju prošle sezone kada je umesto 10. titule, koju su svi očekivali, Zvezda izgubila finale domaćeg prvenstva od Vojvodine. A scenario kao da se ponavlja i ovog puta.

U Crvenoj zvezdi bi trebali da sednu i razmisle šta je po sredi jer negde zaista škripi. Večeras je Sisak slavio sa 2:0 i došao nadomak plasmana u polufinale plej-ofa. Serija se seli u Beograd i to je meč koji Zvezda mora da dobije ako želi da produži seriju i nadu u preokret. 

A preokreti su mogući. Pitanje je samo da li igrači mogu psihički i mentalno da se izdignu nakon ove serije poraza od Siska i da totalno preokrenu sezonu. Mi verujemo da mogu, a na njima je da to i dokažu.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama