Hokej Hokej/Najava utakmica

Poruka hokejašima: Mi u čuda verujemo! A vi?

Onaj ko navija za Crvenu zvezdu nikada u svom životu nema opciju predaje. Čak i kada je situacija nemoguća, svaki iskreni Zvezdaš vidi mogućnost. Tako bi trebalo da bude i sa sima onima koji nose Zvezdin dres i bore se za nju, bilo na terenu, parketu, ledu, vodi.

Upravo je takva situacija u kojoj se nalaze naši hokejaši. Ako gledamo rezultatski Sisak je na korak do plasmana u polufinale, ne samo zbog samog rezultata i vođstva od 2:0 u seriji, nego i zbog toga što su moralno i psihički u prednosti.

Ali serija se nije završila!

Sve dok postoji i poslednji tračak nade, mi ćemo verovati da je moguće da dođe do preokreta.  To je zvezdaška krv. To je stav onih koji poraz ne prihvataju kao opciju. 

Upravo iz tog razloga želimo da pitamo naše oklopnike: Da li vi verujete u čuda?

Ako verujete i ako znate čiji dres i grb na grudima nosite, onda sutra izađite na led kao lavovi. Neka sutra sve pršti i neka se protivnik zaledi od vaše želje i gladi za pobedom.
Niste vi zaboravili da igrate hokej. Nije ni bitno koliko postava imate. Bitna je želja i glad za pobedom. Bitno je da u vašim srcima gori crveno-beli plamen koji guta sve pred sobom.

Zato, U BOJ KRENITE JUNACI SVI!!!

Meč između Crvene zvezde i Siska je na rasporedu u subotu od 17:30 u Ledenoj hali Pionir.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama