Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezda nastavila sa dominacijom u IHL-u, pala i Vojvodina

Hokejaši Crvene zvezde su večeras odigrali još jedan meč u okviru IHL takmičenja. Naši oklopnici su nastavili sa odličnim rezultatima i kao domaćini savladali su ekipu Vojvodine.

SKHL Crvena zvezda – HK Vojvodina 5:0 (1:0, 2:0, 2:0)

1/3
1:0 Podunavac (U. Novaković-Dragović) 11. min.
Zvezda je u ovaj meč ušla kao izraziti favorit i to je pokazala dominacijom na ledu. Ipak, nši oklopnici nisu uspeli da tu dominaciju materijalizuju sa više golova u mreži gostiju, pa je samo jedna pločica završila u golu Padaliste. U 11. minuti Podunavac je postigao pogodak za 1:0, a valja napomenuti da su u 12 minuti naši hokejaši imali dva igrača više (5 na 3), ali nisu uspeli da pronađu put do mređe gostiju.

2/3
2:0 Španjević (Dragović-Leštarić) 40. min.
3:0 M. Mladenović (P. Novaković) 40. min.
Mučila se Zvezda celu drugu trećinu da materijalizuje dominaciju na ledu. Jednostavno pak nije hteo u mrežu. I kada su svi pomilili da će se ovaj period završiti bez golova, u poslednjoj minuti smo videli dva pogotka. Prvo je na 2:0 povisio Španjević, a samo nekoliko sekundi posle Marko Mladenović je bio strelac za 3:0.

3/3
4:0 Cvik (Kravljanac) 43. min.
5:0 Cvik (Dinić) 47. min.
Poslednji period se nije razlikovao od prva dva sem što su naši oklopnici mnog ranije našli put do mreže gostiju. Strelac četvrtog i petog gola bio je Cvik. U tim trenucima trener Kosović je iskoristio priliku i na gol poslao Stepanovića koji je Zvezdinu mrežu sačuvao netaknutom, pa je krajnji rezultat bio 5:0 za naše oklopnike. 

Ledena hala Pionir
Sudije: Nikolić, Požar, Mladenović, Đokić
Isključenja: Crvena zvezda 12 min., Vojvodina 14 min.

Crvena zvezda: Stepanović, Ranković, Dragović (2 as), Leštarić (1 as), U. Novaković (1 as), Podunavac 1, Španjević 1, Anić, Gvozdenović, Mitrović, M. Mladenović 1, P. Novaković (1 as), Degterev, Dinić (1 as), Komarovski, Kravljanac (1 as), Cvik 2, K. Mladenović, Nikolić, Stojanović, Tutarikov. Trener: Kosović

Vojvodina: Gnip, Padalista, M. Pušac, N. Pušac, Tomašević, Vučurević, Đorđević, Bugarski, Grković, Marković, Mirkov, Racić, Danji, Jerković, Laptev, Nikolić, Ekmeščić. Trener: Drozdik 

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama