Хокеј Хокеј/Извештаји

Звезда наставила са доминацијом у ИХЛ-у, пала и Војводина

Хокејаши Црвене звезде су вечерас одиграли још један меч у оквиру ИХЛ такмичења. Наши оклопници су наставили са одличним резултатима и као домаћини савладали су екипу Војводине.

СКХЛ Црвена звезда – ХК Војводина 5:0 (1:0, 2:0, 2:0)

1/3
1:0 Подунавац (У. Новаковић-Драговић) 11. мин.
Звезда је у овај меч ушла као изразити фаворит и то је показала доминацијом на леду. Ипак, нши оклопници нису успели да ту доминацију материјализују са више голова у мрежи гостију, па је само једна плочица завршила у голу Падалисте. У 11. минути Подунавац је постигао погодак за 1:0, а ваља напоменути да су у 12 минути наши хокејаши имали два играча више (5 на 3), али нису успели да пронађу пут до мређе гостију.

2/3
2:0 Шпањевић (Драговић-Лештарић) 40. мин.
3:0 М. Младеновић (П. Новаковић) 40. мин.
Мучила се Звезда целу другу трећину да материјализује доминацију на леду. Једноставно пак није хтео у мрежу. И када су сви помилили да ће се овај период завршити без голова, у последњој минути смо видели два поготка. Прво је на 2:0 повисио Шпањевић, а само неколико секунди после Марко Младеновић је био стрелац за 3:0.

3/3
4:0 Цвик (Крављанац) 43. мин.
5:0 Цвик (Динић) 47. мин.
Последњи период се није разликовао од прва два сем што су наши оклопници мног раније нашли пут до мреже гостију. Стрелац четвртог и петог гола био је Цвик. У тим тренуцима тренер Косовић је искористио прилику и на гол послао Степановића који је Звездину мрежу сачувао нетакнутом, па је крајњи резултат био 5:0 за наше оклопнике. 

Ледена хала Пионир
Судије: Николић, Пожар, Младеновић, Ђокић
Искључења: Црвена звезда 12 мин., Војводина 14 мин.

Црвена звезда: Степановић, Ранковић, Драговић (2 ас), Лештарић (1 ас), У. Новаковић (1 ас), Подунавац 1, Шпањевић 1, Анић, Гвозденовић, Митровић, М. Младеновић 1, П. Новаковић (1 ас), Дегтерев, Динић (1 ас), Комаровски, Крављанац (1 ас), Цвик 2, К. Младеновић, Николић, Стојановић, Тутариков. Тренер: Косовић

Војводина: Гнип, Падалиста, М. Пушац, Н. Пушац, Томашевић, Вучуревић, Ђорђевић, Бугарски, Грковић, Марковић, Мирков, Рацић, Дањи, Јерковић, Лаптев, Николић, Екмешчић. Тренер: Дроздик 

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама