Košarka Košarka/Vesti

Ponedeljak – svi u halu, sportski i glasno bodrtiti svoj tim!

Košarkaši Crvene zvezde mts boriće se za titulu u petoj utakmici finalne serije koja je na programu u ponedeljak u hali Aleksandar Nikolić.

Poslednji meč serije na programu je u 20 časova.

Na konferenciji za medije nakon četvrte utakmice trener Crvene zvezde Dejan Radonjić već se delom svog izlaganja okrenuo toj utakmici:

– Čitave sezone smo apostrofirali, ja najviše, značaj da kraj regularnog dela završimo na prvom mestu zbog potencijalnog petog meča i igranja pred domaćom publikom. Izvući ćemo pouke iz ovog meča za naredni, da dobijemo Partizan i osvojimo titulu. Iskoristiću ovu priliku da pozovem navijače da dođu i bodre NAS protiv Partizana. Da budu glasni i korektni. Zamolio bih naše navijače, da ne posmatraju bilo šta drugo, nego da korektno dođu, korektno navijaju i pomognu nam da dođemo do cilja – rekao je Radonjić u petak uveče u hali Aleksandar Nikolić.

KK Crvena zvezda mts i ovim putem apeluje na sve koji se budu našli u hali u ponedeljak uveče da pruže glasnu podršku NAŠEM timu i u fer i sportskoj atmosferi pomognu timu da dođe do pobede i titule!

Izvor: KKCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama