Кошарка Кошарка/Вести

Понедељак – сви у халу, спортски и гласно бодртити свој тим!

Кошаркаши Црвене звезде мтс бориће се за титулу у петој утакмици финалне серије која је на програму у понедељак у хали Александар Николић.

Последњи меч серије на програму је у 20 часова.

На конференцији за медије након четврте утакмице тренер Црвене звезде Дејан Радоњић већ се делом свог излагања окренуо тој утакмици:

– Читаве сезоне смо апострофирали, ја највише, значај да крај регуларног дела завршимо на првом месту због потенцијалног петог меча и играња пред домаћом публиком. Извући ћемо поуке из овог меча за наредни, да добијемо Партизан и освојимо титулу. Искористићу ову прилику да позовем навијаче да дођу и бодре НАС против Партизана. Да буду гласни и коректни. Замолио бих наше навијаче, да не посматрају било шта друго, него да коректно дођу, коректно навијају и помогну нам да дођемо до циља – рекао је Радоњић у петак увече у хали Александар Николић.

КК Црвена звезда мтс и овим путем апелује на све који се буду нашли у хали у понедељак увече да пруже гласну подршку НАШЕМ тиму и у фер и спортској атмосфери помогну тиму да дође до победе и титуле!

Извор: ККЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Скочи на траку са алаткама