Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezda ostala bez titule

Hokejaši Crvene zvezde su još jednom priredili neugodno iznenađenje svojim navijačima. Ovaj put naši oklopnici su najvažniji meč, majstoricu finala, izgubili od Vojvodine rezultatom 1:2.

Šta reći o ovoj finalnoj seriji i ovom današnjem susretu? Zaista smo bez teksta jer naši hokejaši su u poslednje četiri utakmice doživeli čak tri poraza i to sve u heli Pionir, kao domaćini!!! Upozoravali smo da posle one “nebitne” utakmice i poraza. Pisali smo tada da se to nikako nije smelo desiti jer će Vojvodini dati silan motiv u finalnoj seriji, a upravo se to i desilo.

Večeras su naši hokejaši napadali, ali sve je to bilo jalovo jer nikako nisu uspevali da pak uguraju u mrežu gostiju više od jednom. Nećemo da im zamerimo na borbi i požrtvovanju, ali definitivno ovo nije ona Zvezda koja je mlela Vojvodinu ove sezone i koja je u ovoj seriji bila favorit.

Nadamo se da ćemo od trenera Nikole Bere dobiti opširniji izveštaj za ovu sezonu i da će nam objasnitirazloge zbog kojih Zvezda nije osvojila 10. titulu prvaka države.

Ono što je bitno da naglasimo jeste da je “nešto trulo” u i oko Crvene zvezde jer ove sezone su mnoge stvari išle naopako u skoro svim selekcijama, a potrudićemo se kao portal da pitamo najodgovornije u klubu da nam objasne šta se to desilo i zbog čega. 

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

3 Komentara

Kliknite da biste objavili komentar

  • Bera i Dule Novaković su odradili po planu. Bravo majstori. Bero, sad mirno možeš da se vratiš u Partizan kao heroj. Nas ostale treba da bude sramota što smo klub prepustili ovoj dvojici.

    • Koliko znam, Beru je doveo Đaković još dok je Rus bio u klubu. Verovatno je više do Duleta kojeg nešto lično ne mirišem, a najviše je do Đaksija i Rusa koji su otišli a nisu klub ostavili sa kadrom koji je trebao da ih nasledi.

      • Ahahaha, pa najbolje da je Jovica Rus (koji je kao trener osvajao sve) odgovoran 2 godine kasnije sto je Zvezda na pocetku sezone otpustila domace trenere iz svog pogona. i sto klub celu sezonu nema ni statut ni predsednika. A i za to je najmanje odgovoran Bera.
        Btw, koja je zvanicna funkcija Djakovica u klubu, i koju odgovornost ta funkcija nosi?

        Bilo bi dobro da CZ prestane sa lovom na vestice i krene sistematski da sredjuje kucu, prvo novi statut (ako je potreban), onda predsednik pa redom…

Skoči na traku sa alatkama