Хокеј Хокеј/Извештаји

Звезда остала без титуле

Хокејаши Црвене звезде су још једном приредили неугодно изненађење својим навијачима. Овај пут наши оклопници су најважнији меч, мајсторицу финала, изгубили од Војводине резултатом 1:2.

Шта рећи о овој финалној серији и овом данашњем сусрету? Заиста смо без текста јер наши хокејаши су у последње четири утакмице доживели чак три пораза и то све у хели Пионир, као домаћини!!! Упозоравали смо да после оне “небитне” утакмице и пораза. Писали смо тада да се то никако није смело десити јер ће Војводини дати силан мотив у финалној серији, а управо се то и десило.

Вечерас су наши хокејаши нападали, али све је то било јалово јер никако нису успевали да пак угурају у мрежу гостију више од једном. Нећемо да им замеримо на борби и пожртвовању, али дефинитивно ово није она Звезда која је млела Војводину ове сезоне и која је у овој серији била фаворит.

Надамо се да ћемо од тренера Николе Бере добити опширнији извештај за ову сезону и да ће нам објаснитиразлоге због којих Звезда није освојила 10. титулу првака државе.

Оно што је битно да нагласимо јесте да је “нешто труло” у и око Црвене звезде јер ове сезоне су многе ствари ишле наопако у скоро свим селекцијама, а потрудићемо се као портал да питамо најодговорније у клубу да нам објасне шта се то десило и због чега. 

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

3 Коментарa

Кликните да бисте објавили коментар

  • Bera i Dule Novaković su odradili po planu. Bravo majstori. Bero, sad mirno možeš da se vratiš u Partizan kao heroj. Nas ostale treba da bude sramota što smo klub prepustili ovoj dvojici.

    • Колико знам, Беру је довео Ђаковић још док је Рус био у клубу. Вероватно је више до Дулета којег нешто лично не миришем, а највише је до Ђаксија и Руса који су отишли а нису клуб оставили са кадром који је требао да их наследи.

      • Ahahaha, pa najbolje da je Jovica Rus (koji je kao trener osvajao sve) odgovoran 2 godine kasnije sto je Zvezda na pocetku sezone otpustila domace trenere iz svog pogona. i sto klub celu sezonu nema ni statut ni predsednika. A i za to je najmanje odgovoran Bera.
        Btw, koja je zvanicna funkcija Djakovica u klubu, i koju odgovornost ta funkcija nosi?

        Bilo bi dobro da CZ prestane sa lovom na vestice i krene sistematski da sredjuje kucu, prvo novi statut (ako je potreban), onda predsednik pa redom…

Скочи на траку са алаткама