Ватерполо Ватерполо/Вести СДЦЗ

Други турнир Регионалне лиге од петка до недеље на 25. мају

Црвена звезда је домаћин другог турнира Премијер регионалне лиге, који ће се од петка 21.јануара до недеље 23.јануара одржати на базену „Милан Гале Мушкатировић/25.мај“.

Противници Црвене звезде биће Партизан, Шабац и Југ, а учесници биће и сплитски клубови Јадран и Морнар са којима је наш тим већ одмерио снаге у Сплиту. Црвено-бели су на првом турниру у Сплиту освојили 9 бодова из пет утакмица, и налазе се на деоби петог места са Јадраном из Херцег Новог и Партизаном, од којих имају меч мање, и два бода заостатка за Радничким из Крагујевца на четвртом месту које води на Фајнал фор.

После великих проблема са позитивним играчима на вирус ковид-19, уз проблеме са превозом због којих нису отпутовали у Марсељ на утакмицу 7.кола Лиге шампиона и због којих је одложен меч Суперлиге у Крагујевцу, Звездини ватерполисти ће са новим тренером, Мирком Вичевићем, тражити прилику да се пред последњи турнир укључе у борбу за пласман на завршни турнир.

Звезду на старту очекује други „вечити дерби“ сезоне, другог дана је противник Шабац, а турнир затвара утакмицом против дубровачког Југа у недељу, који се налази на другој позицији укупног пласмана после првог турнира, и који је славио у Београду у оквиру Лиге шампиона.

Одмах после турнира Регионалне лиге следи меч 8.кола против Марсеља на 25.мају, затим и наставак Суперлиге.

Преносе свих утакмица са турнира на Дорћолу можете пратити на ТВ Аренаспорт. Распоред утакмица је у наставку.

Петак, 21.јануар
Јадран Сплит – Шабац 17.00
Црвена звезда – Партизан 18.50
Морнар – Југ 20.40

Субота, 22.јануар
Партизан – Морнар 17.00
Црвена звезда – Шабац 18.50
Јадран – Југ 20.40

Недеља, 23.јануар
Морнар – Шабац 10.00
Партизан – Јадран 11.50
Југ – Црвена звезда 13.40

Извор: СДЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Скочи на траку са алаткама