Vaterpolo Vaterpolo/Vesti SDCZ

Drugi turnir Regionalne lige od petka do nedelje na 25. maju

Crvena zvezda je domaćin drugog turnira Premijer regionalne lige, koji će se od petka 21.januara do nedelje 23.januara održati na bazenu „Milan Gale Muškatirović/25.maj“.

Protivnici Crvene zvezde biće Partizan, Šabac i Jug, a učesnici biće i splitski klubovi Jadran i Mornar sa kojima je naš tim već odmerio snage u Splitu. Crveno-beli su na prvom turniru u Splitu osvojili 9 bodova iz pet utakmica, i nalaze se na deobi petog mesta sa Jadranom iz Herceg Novog i Partizanom, od kojih imaju meč manje, i dva boda zaostatka za Radničkim iz Kragujevca na četvrtom mestu koje vodi na Fajnal for.

Posle velikih problema sa pozitivnim igračima na virus kovid-19, uz probleme sa prevozom zbog kojih nisu otputovali u Marselj na utakmicu 7.kola Lige šampiona i zbog kojih je odložen meč Superlige u Kragujevcu, Zvezdini vaterpolisti će sa novim trenerom, Mirkom Vičevićem, tražiti priliku da se pred poslednji turnir uključe u borbu za plasman na završni turnir.

Zvezdu na startu očekuje drugi „večiti derbi“ sezone, drugog dana je protivnik Šabac, a turnir zatvara utakmicom protiv dubrovačkog Juga u nedelju, koji se nalazi na drugoj poziciji ukupnog plasmana posle prvog turnira, i koji je slavio u Beogradu u okviru Lige šampiona.

Odmah posle turnira Regionalne lige sledi meč 8.kola protiv Marselja na 25.maju, zatim i nastavak Superlige.

Prenose svih utakmica sa turnira na Dorćolu možete pratiti na TV Arenasport. Raspored utakmica je u nastavku.

Petak, 21.januar
Jadran Split – Šabac 17.00
Crvena zvezda – Partizan 18.50
Mornar – Jug 20.40

Subota, 22.januar
Partizan – Mornar 17.00
Crvena zvezda – Šabac 18.50
Jadran – Jug 20.40

Nedelja, 23.januar
Mornar – Šabac 10.00
Partizan – Jadran 11.50
Jug – Crvena zvezda 13.40

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama