Odbojka Odbojka/Vesti Odbojkaši SDCZ

I odbojkaši u pogonu

Crveno-beli odbojkaši započeli su pripreme za sezonu 2021/22. Igor Žakić je izvršio prozivku i odradio prvi trening u ulozi trenera Crvene zvezde.

Žakiću su se odazvali svi igrači koji će činiti tim Crvene zvezde u narednoj sezoni. Novi kapiten, srednji bloker Čedomir Stanković, zatim najnovije pojačanje koje će činiti tandem sa Stankovićem u bloku – Benjamin Daca i treći bloker Stefan Fet, primači Aleksandar Andonović, Luka Tadić, Danilo Ilić i Andrej Ristić, korektori Nikola Meljanac i Dušan Nikolić, tehničari Miloš Arsenoski i Miloš Popović i libera Predrag Jevtić i Marko Milenković.

Igor Žakić će debitovati na klupi Crvene zvezde početkom oktobra kada počinje nova sezona, do koje nas deli devet nedelja rada.

– Drago mi je da vidim ove momke, drago mi je da vidim da su u dobroj formi dočekali početak priprema, da se niko nije zapustio. Takođe, drago mi je da su se svi igrači odazvali i da ćemo od samog početka imati roster na koji računamo ove sezone. Čeka nas naporan rad, što je i normalno kada su pripreme u pitanju. Imamo devet nedelja, mislim da je to dovoljno vremena da se pripremimo do samog početka sezone i da probamo da izvučemo iz ovih momaka maksimum. Ambicije jesu velike, definitivno, cilj je da vratimo Zvezdu tamo gde joj i jeste mesto, to je vrh tabele i da probamo da “napadnemo” sve što nam se pruža. Nova je ekipa, i ja sam nov u Zvezdinoj priči, trudićemo se da nametnemo svoj način rada, da igrači prihvate što je pre moguće. I ponavljam, da izvučemo maksimum iz momaka i onoga što oni mogu da daju, a ja mislim da mogu mnogo.

Asistent Igora Žakića biće Raško Jovanović, bivši odbojkaš Crvene zvezde i trener u mlađim selekcijama, koji je i protekle sezone bio na istoj poziciji. Čedomir Stanković i Predrag Jevtić su produžili ugovore, a Miloš Arsenoski, Andrej Ristić i Benjamin Daca su nova imena u ekipi Igora Žakića. Marakanu su napustili korektor Lazar Dodić, srednji bloker Marko Sinđelić, doskorašnji kapiten, tehničar Nemanja Stefanović i primač Vanja Eremić.

Izvor: OKCZ, zvanični sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Trenutno na forumu

Who's Online

There are no users currently online
Skoči na traku sa alatkama