Ватерполо Ватерполо/Вести СДЦЗ

Апартхејд на делу и у базену

Почетак нове сезоне у српском спорту донео је многе чудне потезе државних и градских власти. У најмању руку, потези који се вуку од стране одређених људи који имају власт могу се назвати јасно и гласно АПАРТХЕЈД.

Наиме, након што је пред почетак нове сезоне у кошарци Партизан волшебно добио неку чудну финансијску подршку за милионске трансфере који су незабележени у српској кошарци, као гром из ведра неба данас је одјекнула још једна бомба у корист црно-белих.

Иако су, као и у кошаркаши, ватерполисти Партизана већ дуже време у сени црвено-белих момака, град Београд је одлучио да фаворизује лошије рангирани клуб, клуб који је иначе у прошлости здушно радио на томе да угуши све што је имало везе са црвено-белом страном ватерпола.

Тако је данас општина Вождовац потписала уговор са ВК партизан у којем им додељује свој базен на кориштење, ни мање, ни више него на 50 година!!!

Са друге стране, Ватерполо клуб Црвена звезда НЕМА НИКАКВЕ ОЛАКШИЦЕ! Да, добро сте прочитали, град Београд није обезбедио (барем за сада) никакве олакшице Звездиним ватерполистима, па наш ватерполо клуб мора уредно да плаћа своје обавезе како би имао базен за тренирање и играње. 

Шта да се ради. Како је изражена жеља да КК Партизан опет буде шампион Европе (зна се и од кога, па гле чуда, одмах после тога уђе огроман новац у тај клуб), тако је и ВК Партизан обезбеђено 50 година бесплатног купања. Што се нас тиче, могло је и целих 100 година да им се обезбеди кад је већ кренуо такав тренд у Србији.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама