Vaterpolo Vaterpolo/Vesti SDCZ

Aparthejd na delu i u bazenu

Početak nove sezone u srpskom sportu doneo je mnoge čudne poteze državnih i gradskih vlasti. U najmanju ruku, potezi koji se vuku od strane određenih ljudi koji imaju vlast mogu se nazvati jasno i glasno APARTHEJD.

Naime, nakon što je pred početak nove sezone u košarci Partizan volšebno dobio neku čudnu finansijsku podršku za milionske transfere koji su nezabeleženi u srpskoj košarci, kao grom iz vedra neba danas je odjeknula još jedna bomba u korist crno-belih.

Iako su, kao i u košarkaši, vaterpolisti Partizana već duže vreme u seni crveno-belih momaka, grad Beograd je odlučio da favorizuje lošije rangirani klub, klub koji je inače u prošlosti zdušno radio na tome da uguši sve što je imalo veze sa crveno-belom stranom vaterpola.

Tako je danas opština Voždovac potpisala ugovor sa VK partizan u kojem im dodeljuje svoj bazen na korištenje, ni manje, ni više nego na 50 godina!!!

Sa druge strane, Vaterpolo klub Crvena zvezda NEMA NIKAKVE OLAKŠICE! Da, dobro ste pročitali, grad Beograd nije obezbedio (barem za sada) nikakve olakšice Zvezdinim vaterpolistima, pa naš vaterpolo klub mora uredno da plaća svoje obaveze kako bi imao bazen za treniranje i igranje. 

Šta da se radi. Kako je izražena želja da KK Partizan opet bude šampion Evrope (zna se i od koga, pa gle čuda, odmah posle toga uđe ogroman novac u taj klub), tako je i VK Partizan obezbeđeno 50 godina besplatnog kupanja. Što se nas tiče, moglo je i celih 100 godina da im se obezbedi kad je već krenuo takav trend u Srbiji.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Komentar

Kliknite da biste objavili komentar

  • A što se pa vi čudite? Oni dobijaju sve na štetu bas i oni ga i dalje vredjaju na utakmicama a mi ćutimo. Dok dete ne zaplače majka nedaje mleko.

Skoči na traku sa alatkama