Кошарка Кошарка/Вести

Арон Вајт ново појачање Црвене звезде

Амерички крилни центар Арон Вајт, некадашњи кошаркаш Жалгириса, Арманија, Тенерифа и Панатинаикоса, ново је појачање Црвене звезде!

Овај искусни крилни центар прве кошаркашке кораке правио је на колеџу Ајова, а пошто га је као 49. пика на драфту изабрао Вашингтон, одлучио се да гради своју професионалну каријеру у Европи.

Вајт који је висок 206 центиметара и тежак 106 килограма, почео је у немачком Бону, а након сезона у Литванији, Италији и Грчкој, потписао је са Црвеном звездом двогодишњи уговор.

Арон Вајт познат као велики борац и радник, одличан скакач и дефанзивац, који за своју позицију има добар шут са дистанце и који игра са великом енергијом сваки меч, представљаће велико и вредно појачање за црвено-беле које у наредној сезони оцекују бројне обавезе и утакмице у четири такмичења.

Вајт је треће појачање црвено-белих након Николе Ивановића и Луке Митровића за сезону 2021-2022. Клуб наставља са даљим активностима у прелазном року, а јавност ће о свему бити обавештавана искључиво и једино преко званичног сајта и клупских платформи.

КК Црвена звезда

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Who's Online

Скочи на траку са алаткама