Fudbal Fudbal/Vesti

Mrkela: Imamo formiran tim, ali ćemo se pojačati

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela je na okupljanju našeg tima pred početak sezone govorio o očekivanja i potencijalnim pojačanjima za naš klub.

– Imamo formiranu ekipu i nije nam imperativ dovođenje igrača, ali želimo da se pojačamo za narednu sezonu, jer nam je obaveza da svake godine budemo sve jači, naravno želimo da tako bude i ove. Razgovaramo sa nekoliko igrača koji nastupaju na poziciji špica i levog beka. Ne mogu da govorimo o tome koliko je blizu da se ti dolasci realizuju. Verujem da jesu, međutim u fudbalu se nikad ne zna, tek je početak prelaznog roka, tačnije nije ni počeo, počinje 1. jula…Uvek je u ovom periodu najteže dovesti kvalitetnog igrača, sada su svi najskuplji i svi podižu cene, kasnije to ide mnogo lakše. Nadam se da ćemo te pregovere koje smo započeli sprovesti uspešno i da ćemo u bliskoj budućnosti, nadam se u narednih sedam dana imati neke odgovore. Radi se o strancima na obe pozicije – počeo je Mrkela.

Osvrnuo se sportski direktor našeg kluba i na igrače o kojima se govori kao potencijalnim pojačanjima našeg tima.

– Pričao sam sa Kolarovim, on je neko sa kim sam sarađivao i u reprezentaciji i u OFK Beogradu, mislim da je Kolarov daleko. Što se Krstičića tiče on je igrač AEK-a. Igrači sa kojima pregovaramo nisu slobodni.

Govorio je Mitar Mrkela i o odlasku Nemanje Milunovića iz kluba.

– Mi smo na tu poziciju doveli Aleksandra Dragovića, mislim da on jako kvalitetno rešenje i sa nama je ponovo Srđan Babić. Želeli smo da zadržimo Milunovića, odigrao je sjajnu sezonu, ali nismo mogli da se takmičimo sa ponudom koju je dobio – zaključio je Mitar Mrkela.

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama