Фудбал Фудбал/Вести

Мркела: Имамо формиран тим, али ћемо се појачати

Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела је на окупљању нашег тима пред почетак сезоне говорио о очекивања и потенцијалним појачањима за наш клуб.

– Имамо формирану екипу и није нам императив довођење играча, али желимо да се појачамо за наредну сезону, јер нам је обавеза да сваке године будемо све јачи, наравно желимо да тако буде и ове. Разговарамо са неколико играча који наступају на позицији шпица и левог бека. Не могу да говоримо о томе колико је близу да се ти доласци реализују. Верујем да јесу, међутим у фудбалу се никад не зна, тек је почетак прелазног рока, тачније није ни почео, почиње 1. јула…Увек је у овом периоду најтеже довести квалитетног играча, сада су сви најскупљи и сви подижу цене, касније то иде много лакше. Надам се да ћемо те преговере које смо започели спровести успешно и да ћемо у блиској будућности, надам се у наредних седам дана имати неке одговоре. Ради се о странцима на обе позиције – почео је Мркела.

Осврнуо се спортски директор нашег клуба и на играче о којима се говори као потенцијалним појачањима нашег тима.

– Причао сам са Коларовим, он је неко са ким сам сарађивао и у репрезентацији и у ОФК Београду, мислим да је Коларов далеко. Што се Крстичића тиче он је играч АЕК-а. Играчи са којима преговарамо нису слободни.

Говорио је Митар Мркела и о одласку Немање Милуновића из клуба.

– Ми смо на ту позицију довели Александра Драговића, мислим да он јако квалитетно решење и са нама је поново Срђан Бабић. Желели смо да задржимо Милуновића, одиграо је сјајну сезону, али нисмо могли да се такмичимо са понудом коју је добио – закључио је Митар Мркела.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама