Фудбал Фудбал/Вести

Звезда почела летње припреме

Фудбалери Црвене звезде окупили су се у сјајном расположењу како би одрадили први тренинг на старту нове такмичарске године.

Изабраници Дејана Станковића су тако после дводневних прегледа истрчали на стадион „Рајко Митић“ и „осетили“ лопту и рад са екипом после месец дана. На првом тренингу нашло се 28 фудбалера, то су: Милан Борјан, Зоран Поповић, Милош Гордић, Марко Ћопић, Милош Дегенек, Марко Гобељић, Милан Гајић, Радован Панков, Срђан Бабић, Милан Родић, Страхиња Ераковић, Његош Петровић, Мирко Иванић, Секу Саного, Вељко Николић, Жељко Гаврић, Алекса Вукановић, Славољуб Срнић, Гелор Канга, Александар Катаи, Милан Павков, Никола Крстовић, Филипо Фалко, Аксел Бакајоко, Ел Фарду Бен, Марко Лазетић, Алекса Матић и Никола Станковић. Екипи ће се накнадно прикључити Александар Драговић који тренутно под заставом Аустрије наступа на Европском првенству.

Нема времена за одмор, па ће се тако фудбалери нашег тима после тренинга, одмах укрцати у авион за Аустрију, тачније место Штегерсбах у ком ће боравити до 9. јула и одиграти четири контролне утакмице, а ривали су: Гак (28. јун), Арис (1. јул), Арђеш (5. јул) и Штурм (8. јул). Због рестриктивних мера, фудбалери ће се тестирати пред полазак у Аустрију, као и пред сваку утакмицу, а затим и пред повратак у Србију.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама