Blog Košarka Košarka/Vesti CZBG

Sram te bilo, Saša! (drugi deo)

Foto: Starsport

Saša Obradović, takozvana legenda KK Crvena zvezda, tužio je klub i dobio spor da mu crveno-beli moraju isplatiti sve plate za aktuelnu i sledeću sezonu.

“Dragi” Saša (nadamo se da shvataš koliko si nam drag),

prvi put smo te kritikovali radi odnosa koje si imao prema domaćim igračima. Drago nam je da smo bili u pravu i pored mnogih kritika koje smo trpeli zbog toga, jer si nakon odlaska iz naše (ali ne i tvoje) Crvene zvezde pokazao da nisi čovek, a kamo li zvezdaš. 

Znamo da će neki stati u tvoju odbranu tvrdeći (a i jeste tako) da je ugovor svetinja, da treba da se ispoštuje, da tu nema ljubavi. I ok, prihvatamo i tu činjenicu, ne sporimo je. Ali kada se neko, poput tebe, toliko lupa u prsa i govori o svom zvezdaštvu, a posle na ovakav način tuži klub i traži još i neke bonuse (očito ti je želja bila da klub u potpunosti “ošišaš”), onda niko od normalnih zvezdaša nikada neće moći da shvati šta si uradio.

Bilo je u Zvezdinoj istoriji (u svim sportovima) onih koji su svoja potraživanja potražili putem nekih sudova, ali se zaista ne sećamo da je na ovakav način neko, ko ga su mnogi smatrali legendom kluba i ko se kleo u svoje zvezdaštvo, uradio ovo što si uradio ti.

Izlišno je bilo šta dalje da pišemo. Nadamo se samo da će ti se kao “treneru” nekog drugog kluba putevi ukrstiti sa našom Crvenom zvezdom, a da će tada hala biti puna, krcata. Mislimo da znaš šta te čeka.

SRAM TE BILO, SAŠA!

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama