Блог Кошарка Кошарка/Вести ЦЗБГ

Срам те било, Саша! (други део)

Фото: Starsport

Саша Обрадовић, такозвана легенда КК Црвена звезда, тужио је клуб и добио спор да му црвено-бели морају исплатити све плате за актуелну и следећу сезону.

“Драги” Саша (надамо се да схваташ колико си нам драг),

први пут смо те критиковали ради односа које си имао према домаћим играчима. Драго нам је да смо били у праву и поред многих критика које смо трпели због тога, јер си након одласка из наше (али не и твоје) Црвене звезде показао да ниси човек, а камо ли звездаш. 

Знамо да ће неки стати у твоју одбрану тврдећи (а и јесте тако) да је уговор светиња, да треба да се испоштује, да ту нема љубави. И ок, прихватамо и ту чињеницу, не споримо је. Али када се неко, попут тебе, толико лупа у прса и говори о свом звездаштву, а после на овакав начин тужи клуб и тражи још и неке бонусе (очито ти је жеља била да клуб у потпуности “ошишаш”), онда нико од нормалних звездаша никада неће моћи да схвати шта си урадио.

Било је у Звездиној историји (у свим спортовима) оних који су своја потраживања потражили путем неких судова, али се заиста не сећамо да је на овакав начин неко, ко га су многи сматрали легендом клуба и ко се клео у своје звездаштво, урадио ово што си урадио ти.

Излишно је било шта даље да пишемо. Надамо се само да ће ти се као “тренеру” неког другог клуба путеви укрстити са нашом Црвеном звездом, а да ће тада хала бити пуна, крцата. Мислимо да знаш шта те чека.

СРАМ ТЕ БИЛО, САША!

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама