Vaterpolo Vaterpolo/Izveštaji SDCZ

Filipović: Hvala igračima, Upravi i mojoj porodici

VK Crvena zvezda - Aleksandar Filipović

Vaterpolisti Crvene zvezde sinoć su osvojili Kup Srbije. U jednoj neizvesnoj utakmici koja je na kraju rešena nakon izvođenja peteraca, crveno-beli su se slatko osvetili ekipi Radničkog koja je sa mnogo samopouzdanja, i kao favorit, ušla u to finale, pre svega zahvaljujući činjenici da su Kragujevčani u prvenstvenom duelu bili izuzetno ubedljivi protiv izabranika Aleksandra Filipovića.

Ipak, posle pobede u polufinalu protiv Partizana, trener crveno-belih, Filipović, rekao je za naš portal da u finalu treba igrati pametno, strpljivo i borbeno. Upravo tako su Zvezdini vaterpolisti i odigrali, te na krau zasluženo slavili.

Nakon što se euforija malo stišala, zamolili smo trenera Filipovića za izjavu, a on je za naš portal rekao sledeće:

“Prvo bih još jednom čestitao igračima na izuzetnoj utakmici. Ispoštovali su dogovor iz svlačionice. Odigrali su pametno, strpljivo i borbeno. Finale je samo po sebi teško, pogotovo protiv ekipe kao što je Radnički koji je sigurno fizički najspremnija ekipa u domaćem takmičenju. Mi smo ih dobro analizirali, znali smo šta i kako treba da radimo i to smo i uradili. Imali smo šansu da završimo utakmicu i u regularnom delu, ali su se oni vratili u igru i izborili peterce. U penal seriji smo, kao i u celoj utakmici, bili mirni i sigurni u ono što želimo. Mislim da smo zaslužili ovaj trofej. Žao mi je što zbog aktuelne situacije nismo mogli da imamo više publike i da se radujemo sa našim navijačima, ali se nadam da će biti još prilika za to. Hvala igračima, upravi na ukazanom poverenju i naravno svojoj porodici koja mi je velika podrška i bez koje sve ovo ne bi imalo smisla”.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama